söndag, maj 22, 2011

Fem år sedan


Har inte varit här på ett halvår. Läser i bloggen. Har roligt. Inser att det här har ett värde. För mig, ett stort värde. Det är inte bara en slags dagbok online. Det är också något som beskriver mig, min värld, mina känslor och mitt liv. Och, nu är vi där igen. Jag f å r ta plats. Jag som alltid ställt mig bakom, inte velat visa, helst inte synas.

Det är okej. Hela registret jag visat upp är okej. Om jag tar upp bloggandet, det får vi se. Jag älskar ju att skriva. Tänker bättre då än när jag måste prata samtidigt. Det flyter bättre.

Fem år har gått. Så oerhört mycket som har hänt. Samtidigt står jag fortfarande här. Jag har flyttat tvärs över dalen. Huset är mitt eget. Barnen är 182 respektive 193 cm långa. På väg ut, bort, fram i sina egna liv. Inga småungar längre. Härliga, kreativa, roliga blivande vuxna människor.

Jag har möjligen ME. Kanske en dold borrelios. Läkarna tvistar fortfarande. Men jag har jobbat. Jag har tagit mig fram. Det har gått. Nu äntligen får jag gå ner i tjänst. Jag vill verkligen inte jobba ihjäl mig. Jag vill ha ett liv vid sidan av. Kunna vara vaken och njuta. Jag vill fortfarande så mycket. Har så många idéer. Hela tiden. De kommer, flyter fram i en jämn ström. Pockar på. Det är något mer som skall göras.

Vi får se vad det blir.

4 kommentarer:

Michael sa...

Hitta ursprunget/anledningen till våra moderna sjukdomar på denna nya blogg:
http://gluten-celiaki.blogspot.com/2011/03/gluten-kallan-till-vara-moderna.html

Petra sa...

Ja hittade din blogg idag när ja sökte på hur man böjer ordet morgon... ja önskar att jag hade sökt det för 5år sedan när du fortfarande bloggade aktivt!

ditt sätt att skriva är unikt och helt underbart att läsa! finns tyvärr inte många som faktiskt kan fånga en läsare redan i de första meningarna, men du kan!

var bara tvungen att slänga in en kommentar om hur grymt du faktiskt skriver!

Coola Morsan sa...

Hej, kollar upp mina gamla bloggfavoriter och om bloggarna är kvar. Försöker läsa i google reader, men har som du haft bloggen sen det begav sig - eller lite efter - och den får mest vila.

Har inte funderat igenom varför jag skulle fortsätta, men vet varför jag började.

Vi hörs och syns ändå lite på Fejan! kram

Anonym sa...

I every time used to study paragraph in news papers but now as I
am a user of web so from now I am using net for posts, thanks to
web.

Look at my weblog: goji pro funciona (minijuego.org)