måndag, juli 12, 2010

Vem hon är

Nu hittade jag hit igen. Kan inte bestämma mig för om bloggen är en kär gammal vän, bara en bekant eller någon jag inte tycker om. Kanske det speglar mitt förhållande till mig själv. Jag inbillar mig att jag gillar henne, men hon övertygar mig inte....Ibland blir jag så trött på henne, den där människan jag måste dras med vareviga dag. Visst, hon är bra. På ett intellektuellt, praktiskt plan. Men sen då? Hon säger att hon inte vill gå in i en relation igen men det är inte sant, hon är bara feg.. Hon gömmer sig. Ofta. Hon får inte fram den hon är. Men jag gillar klangen...För i dag kan jag höra hennes innersta klanger, den hon är. Jag förstår henne, känner henne väldigt väl i dag och det gör mig lugn.

Det är 35 grader varmt i skuggan......

4 kommentarer:

eviedee sa...

Vad bra att du hittade hit igen, känner igen mig, är bra trött på mig själv, men trivs ändå hyfsat bra i eget sällskap och med olika slags upplevelser och funderingar. Jag är ännu fegare än du, har bara helt lagt ned allt med flirt och relationer HELT. Det finns inte här i alla fall. Lite trist, men enkelt. Med man får man dubbelt upp med massor av jobb och fix, inte tvärtom.

Nike sa...

Funderar på om jag skulle känna mig friare att tänka och uttrycka mig friare om jag bytte blogg, blev helt och totalt anonym?? Samtidigt känns det fånigt...Så jag stannar. Rätt var det är så blir jag kanske en dagligbloggare igen. Eviedee, hej igen! Ja men jag har faktiskt också lagt ner allt som heter män och dejting. Orkar inte med att någon skall komma och ta min energi, den är jag rädd om! Så, just nu är det så och det är faktiskt okej, riktigt okej...

Anonym sa...

Hej Nike!
Ramlade över din blogg.Tycker om den.. Jag har också gjort en resa o är fortfarande på väg.. Som vi alla...
Kram

Rutan sa...

Fortsätt!